Monday, 5 November 2012

[CHINA] : LAOSHI

In the name of Allah
the most Gracious
and the most Merciful~

salam satu malaysia (!)
biar gambar menceritakan kegembiraan aku >.<













best kan (?)
best kan kita sama-sama dapat rasai tengok gambar ciptaan Allah.
laughing*
aku pun hanya tengok gambar ini dengan penuh keterujaan.





bukan aku yang pergi beijing -.-





tapi~





aiman belajar dekat Beijing Foreign Studies University
:')





siapa aiman (?)
actually aku pun baru kenal aiman.
sebulan baru mungkin -.-
tapi jarang2 saja bersembang dekat laman sosial
( macam nk cari jodoh pulak )
alhamdulillah~
semalam dan hari ini sembang panjang lebar pulak.
macam dah kenal lama saja -.-
like a boss*

whats (?)
kenal melalui laman sosial (!)
ape ke hal yobbb.
ada ruangan sahabat pena kah (?)
HAHA.

aku kenal aiman mula2 sebab terjumpa twitter aiman.
sekian*

.___.

aku terjumpa twitter aiman
usai selesai solat maghrib.
"Ya Allah, berikanlah aku petunjuk-Mu yang jelas."
detik aku dalam hati dalam sujud terakhir solat maghrib tu.
klik twitter aiman~
dan
ada sesuatu yang menarik perhatian saya di wall aiman :')
nakal*

sekian sudah kenangan perkenalan*
.____.


this is too sweet for me :')


baru perasan tentang ini -.-
thanks aiman :')

dear aiman,
walau bagaimanapun cara Allah kenalkan kita
lin hargai sangat-sangat pinjaman persahabatan yang Allah hadiahkan ni.
semoga persahabatan yg tak seberapa ni
diredhai Allah selalu
saling mengingati dalam meraih kasih-Nya.

memang sedap lagi lazat berceloteh dengan aiman.
macam bercerita dngn kekasih.
HAHA.
lama sangat aku tak merepek meraban.
Allah hantar Aiman utk ceriakan aku (!)


thanks Allah <3


jatuh cinta dengan beijing <3

hye aiman (!)
salam ukhuwah :')
moga satu hari nanti dapat bersemuka.
peace*
>.<


last but not least,
angkat spek naik ke atas sikit ala-ala skema*
thanks sebab berjaya pengaruhi buat .___.
haha :D

notakaki:
pinjam gambar-gambar yang aiman hantar pagi tadi tanpa kebenaran.
sorry .___.
bayar dengan pahala gembirakan org yg baca blog ni yerk. 
senget*

syukran~

.:: I am a simple human strive for success and also strive for ISLAM ::.

1 comment:

Nurul Aiman Mohd Khir said...

Xie xie ni :') syukur sangat dapat kenal dengan awak sayang :* muehehe