Tuesday, 24 January 2012

GA Pertama Sicantik Siezuka

In the name of Allah
the most Gracious
and the most Merciful~

okay reader,
hari nie saya nak terjah blog sicantik siezuka :)
untuk segmen blogwalking~

saya nak ajak anda semua lepak belog ini
sebab rasa santai sangat~
tak padat sangat2~
in other words~ simple is nice :)

kalau yg nak dapatkan idea utk buat header~
memang dialu-alukan usha header blog sis me nie :)
header menarik, reader tertarik~


sebab seterusnya saya rasa berbaloi lepak sini~
sis nie bermotivasi tinggi :)
sedikit sebanyak inspired pembaca kan~
apa yang kita nakkan kita kene usaha!
jadi sesiapa rasa nak semangat baru~
boleh tegur sis nie~
sebab dia peramah :)


dan extra mark untuk sis nie~
sebab sis nie manis :)
confident tengok gambar sis nie pose~
pemilihan gambar sisi yg sesuai :)
tak over sangat utk dilihat semua~
dan mungkin sis boleh jadi model utk pakaian muslimah~
so, makin bertambah follower sis :)


then, bagi yg memang malas baca entry panjang2
cam blog saya nie~
memang sesuai anda lepak blog sis nie~
sebab gambar menceritakan segalanya.
menarik :)
gambar pun besar2, tak perlu susah2 klik utk besarkan~


kalau anda ada sebarang persoalan~
atau ingin berurusan dengan lebih mudah
boleh add fb sis me nie :)
link fb dah disediakan dekat side tepi blog~
wah sis! mudahnya dapat pahala~
mempermudahkan urusan org lain :)


setakat itu sahaja perkongsian saya~
btw, memandangkan sis ini nak suruh listkan keburukan blog nie~
saya tak mampu sis (:
sebab cantik itu abstrak kan~
mungkin bagi saya cantik, sis cakap tak cantik~
so, saya just nak cadangkan beberapa hal~

first, sis boleh letak shoutbox kot~
sebab, lagi mudah rasanya
untuk reader blog sis tinggalkan jejak :)


saranan saya seterusnya~
apa kata list entry sis digantikan dengan popular post~
rasa cam lagi 
'wow!' :)


last but not least~
label tak perlu kot~
sebab bagi saya,
nampak tak kemas nombor2 tepi tue~
lagipun label boleh diletakkan dekat bawah entry~
so, bile reader berminat nak baca perkongsian yang sama label
mereka boleh klik di situ sahaja :)


itu sahaja~
maaf jika pandangan cam~
pergh~ cerewetnye :)

notakaki: tujuan sampingan saya buat coretan ini adalah utk join first GA sis me nie~

( klik sini utk join )
maka di sini~
saya ingin tag sis saya sendiri~
syuhada ismail
syamimi ismail


maaf sis kalau mereka tak join :)
sibuk belajar agaknya~


syukran~

.:: I am a simple human strive for success and also strive for ISLAM ::.

2 comments:

Cik Akmal said...

thanks join & Good luck dear.. ;)

lin~ said...

welcome~

thank you :)